Στεγνοκαθαριστήρια EDELWEISS

 

Γιατί στο Edelweiss;

 
 
Στεγνοκαθαριστήρια EDELWEISS
 
 
 
Τα Στεγνοκαθαριστήρια EDELWEISS είναι κοντά σας από το 1964!

Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τον καθαρισμό και την περιποίηση όλων των ειδών ιματισμού σας.
 
 
 
 
Εκτός από ρούχα, καθαρίζουμε παπλώματα και κουβέρτες ένα προς ένα σε επαγγελματικά πλυντήρια, ενώ με τα απορρυπαντικά μας επιτυγχάνουμε αντιμικροβιακή προστασία και ακαρεοκτονία, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την απαλότητά τους.

Γιατί στο EDELWEISS;

  • Γιατί στο EDELWEISS... καθαρίζουμε σχεδόν τα πάντα!
  • Γιατί στο EDELWEISS έχετε την οικονομικότερη λύση στον καθαρισμό του ιματισμού σας.
  • Γιατί στο EDELWEISS καθαρίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα είδη ιματισμού:οποιοδήποτε ρούχο, γραβάτες, δερμάτινα, τουαλέτες, νυφικά, κουρτίνες, τραπεζομάντιλα, παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα κ.α.
  • Γιατί στο EDELWEISS καθαρίζουμε με στεγνό καθάρισμα - dry clean, αλλά καθαρίζουμε επίσης και με υγρό καθάρισμα - wet clean (νέο εξειδικευμένο καθάρισμα με νερό).
  • Γιατί στο EDELWEISS όλα σας τα ρούχα πλένονται σε ξεχωριστά πλυντήρια και μόνο με επώνυμα απορρυπαντικά.
  • Και τέλος, γιατί στο EDELWEISS σκεπτόμαστε και το περιβάλλον. Φέρτε μας τις χρησιμοποιημένες συρμάτινες κρεμάστρες και εμείς θα τις στείλουμε για ανακύκλωση.
 

Οι Προσφορές μας

 
 
 
3 παπλώματα 28€
 
 
 
 
 
 
3 κουβέρτες 20€
 
 
 
 
 
 
 
Το καθάρισμα στα παπλώματα και στις κουβέρτες γίνονται ένα προς ένα χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλο ρουχισμό. Χρησιμοποιούμε πάντα εγκεκριμένα απορρυπαντικά επιτυγχάνοντας έτσι αντιμικροβιακή προστασία και ακαρεοκτονία, διατηρώντας ταυτόχρονα την φρεσκάδα και την απαλότητα των ρούχων.
 
 

Έξυπνες συμβουλές καθαρισμού

 
Στο EDELWEISS προσέχουμε ιδιαίτερα τα ρούχα σας, προκειμένου να επιτύχουμε άψογο καθάρισμα, χωρίς καμία επιβάρυνση για τις ίνες και τα χρώματά τους. Μπορείτε και εσείς να τα φροντίσετε, ακολουθώντας τις παρακάτω έξυπνες συμβουλές:
  • Όταν χρησιμοποιείτε αποσμητικό, κρέμα σώματος ή άρωμα, αφήστε τα να στεγνώσουν καλά, πριν φορέσετε τα ρούχα σας. Οι χημικές ουσίες που περιέχονται σε αυτά, μπορεί να δημιουργήσουν έναν ανεξίτηλο λεκέ στα υφάσματά τους.
  • Ποτέ μην τρίβετε έναν λεκέ, καθώς έτσι γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η απομάκρυνσή του. Χρησιμοποιήστε μία καθαρή και στεγνή λευκή πετσέτα και «ταμπονάρετε» με αυτήν το λεκέ, μέχρι να απορροφήσει την υγρασία του. Αφού στεγνώσει ο λεκές, φέρτε το ρούχο σας στο EDELWEISS για ένα άοσμο στεγνό καθάρισμα.
  •  Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
Προηγούμενο[ Σελίδα 2 για 2 ]